KBE je više od dobavljača profila. Ne zadovoljavamo se time da svojim kupcima pružimo visokokvalitetne profile, već smo partner koji nudi prilagođena rješenja od početka do kraja za sve probleme u bilo kojem aspektu proizvodnje prozora. Fleksibilni pružatelj usluga, KBE promiče uspjeh svojih kupaca čim partnerstvo započne. Neki primjeri uključuju postavljanje proizvodnje te rješavanje pitanja oko odabira strojeva, alata i opreme.  Naše prilagođene marketinške usluge, promicanje prodaje i arhitektonski savjeti daju podršku našim aktivnostima promidžbe. I naravno, svi naši zaposlenici prolaze obuku za najrazličitija područja.

KBE sve svoje aktivnosti usklađuje s potrebama kupaca. Uostalom, savršeno smo svjesni sljedećeg: naš uspjeh je kada učvrstimo Vašu poziciju na tržištu. 1980. KBE je osnovan kao tvrtka specijalizirana za proizvodnju sintetičkih proizvoda za građevinarstvo. Proces brzog rasta doveo nas je s pozicije autsajdera u vodeću grupu tvrtki koje se bave ekstruzijskom proizvodnjom PVC profila za prozore – u Njemačkoj i cijeloj Europi.

Kao dinamičan partner visokoproduktivnih tvrtki specijaliziranih za proizvodnju prozora, KBE nudi opsežan, kompaktan asortiman proizvoda za sve zahtjeve u suvremenoj proizvodnji PVC prozora. KBE uživa međunarodnu reputaciju na putu za ekstruziju visokih performansi. Naša matična tvornica u Berlinu jedna od najmodernijih PVC proizvodnih pogona u Europi, trenutačno proizvodi pedesetak ekstruzionih linija. Istodobno, stalna ulaganja u istraživanje, razvoj, postrojenja i procese osiguravaju da je proizvodnja uvijek prilagođena željama naših kupaca.

Logistika je prioritet, a lokacija njemačkog glavnog grada u srcu Europe ključna je prednost za brzu i fleksibilnu dostavu.