KBE moto: „Sve iz jednog izvora“. Uz KBE 76 možete izgraditi ulaz u kuću, balkon, terasu… Sve to s izvanrednim vrijednostima toplinske i zvučne izolacije, kao i snažnom zaštitom na ekstremne vremenske uvjete. 

Uz KBE 76 Standard možete dizajnirati vrata prema svojim idejama. Imate izbor između modernih funkcionalnih stakala u brojnim površinskim strukturama i bojama, stakla s LED efektnom rasvjetom, ostakljenja motiva ili možete birati između širokog spektra poznatih proizvođača panela. Razina zaštite od provale i klasa otpora također se mogu postaviti pojedinačno za svaka ulazna vrata. U osnovi, nudimo ulazna vrata koja se mogu otvoriti prema unutra i prema van, od kojih se prva mogu naći u gotovo svakom kućanstvu; samo u skučenim hodnicima ili u komercijalnom sektoru često se koriste vrata koja se otvaraju prema van – jer su prikladnija iz sigurnosnih razloga u rutama za evakuaciju. 

U osnovi, treba napomenuti da s današnjim brojem modela, panela i varijanti dizajna postoji mogućnost da svatko pronađe individualna vrata za svoju građevinu.