Novi sustav brtvljenja KBE 76 usmjeren na budućnost i jedan je od najvažnijih novih dostignuća u sektoru profila . KBE 76 je tržišno orijentiran i revolucionaran sustav profila za PVC prozore i ulazna vrata. 

Osim izvrsnih izolacijskih vrijednosti, uskih prikaza profila i poboljšane statike, ima tehničke vrijednosti koje su do sada postizale samo znatno dubljim sustavima.  

Međutim, sustav stop brtvljenja iz KBE može se idealno ugraditi u nove i obnovljene građevine zbog svoje niže dubine ugradnje. To znači da nema kompromisa u smislu uskih vizuala okvira i visokih izolacijskih svojstava. 

Osim toga, KBE 76 nudi širok raspon individualnog oblikovanja zahvaljujući takozvanim “tehnologijama nadogradnje”. Dostupna je tehnologija završne obrade površine proCoverTec, kao i u sustavu s aluminijskim oblogama te razna ventilacijska rješenja. Tako možete oblikovati prozore prema vlastitim željama te ih lako prilagoditi svojim posebnim potrebama. I sve to čiste savjesti. 

Kao dio profine GmbH, KBE je već godinama jedan od pionira u pogledu održivosti. Kao što je opisano u našoj greenline maksimi, već godinama koristimo stabilizatore bez olova u svježem materijalu. Dobrovoljno smo se obvezali, kao jedna od prvih takvih tvrtki, da ćemo održivo poslovati putem VinylPlusa i ispuniti specifične ciljeve recikliranja. KBE 76 sa stop brtvom zadovoljava sva očekivanja i zahtjeve za moderni PVC sustav prozora i vrata.