Aluminijske obloge KBE 76 impresioniraju svojim izgledom i prednostima proizvoda, a varijanta proširenja AluClip Zero postavlja daljnje standarde u pogledu izgleda i oblikovanja. 

Jedinstven na tržištu, s upečatljivom varijantom “sve-u-staklu” osvaja svojim izgledom, kako u aluminijskoj ili drvodekor završnoj obradi. Ostakljenje krila je u istoj razini kao na fiksnim dijelovima. Sustav se razlikuje samo po dodatno izgrađenom krilu i dizajnu. 

Prednosti prethodnih sustava aluminijskih obloga iz KBE-a primjenjuju se i na AluClip Zero. Visoke vrijednosti za stabilnost i otpornost na vremenske uvjete jednako su bitan dio sustava kao i nevjerojatan izbor opcija boje i premazivanja. 

Kao i kod svih kombinacija PVC i aluminija, dobre vrijednosti toplinske izolacije osiguravaju prije svega PVC profil, a ovdje imate prozorski sustav koji je jedinstven u svijetu sa sustavom centralnog brtvljenja KBE 76 MD. Dizajnerske obloge mogu se lako otvoriti i otvoreno gurnuti u kutove. To ne samo da olakšava obradu, već i izgleda sjajno. 

S KBE 76 MD AluClip Zero imate premium prozorski sustav koji je tako jedinstven na tržištu.