Uz KBE 76 dobivate najsuvremenije prozore i vrata s jedinstvenim rasponom usluga. Vrhunska kvaliteta, visoka ušteda energije i grijanja, izvrsna zaštita od buke te sigurna zaštita od provale.

Osim toga, postoje opcije oblikovanja koje ispunjavaju sve vaše želje. Na primjer, moguće je kupiti KBE 76 s inovativnom površinskom tehnologijom proCoverTec.

To ne samo da prozorima daje dodatnu zaštitu od vanjskih utjecaja, već i nudi jedinstven izgled PVC profila. Zbog svoje uske dubine ugradnje, središnji brtveni sustav pruža savršen prozor za novogradnju i obnovu. Primjena svih uobičajenih dvostrukih i trostrukih ostakljenja nije problem s ovim sustavom, unatoč uskim konturama profila. 

Naprotiv, uske širine profila ovdje su u savršenoj simbiozi s najboljim vrijednostima toplinske izolacije, koje su prije bile poznate samo u znatno masivnijim sustavima. Širok raspon pribora zaokružuje središnji brtveni sustav koji ne samo da pruža rješenje za sve uobičajene situacije ugradnje, nego istodobno nudi i varijante za pasivnu kuću. Uz KBE 76 ulažete u sustav koji će biti ‘najsuvremeniji’ segment prozorskog profila još jako dugo.