Osnova svakog dobrodošlog prijama gostiju su moderna i kvalitetna ulazna vrata. Oslonite se na KBE – brand koji vas neće iznevjeriti u smislu kvalitete, funkcionalnosti, estetike i oblikovanja. Posljednjih godina broj provala u stambene objekte dramatično je porastao. Dovoljan razlog da se usredotoče na sigurnost svog doma. 

Sustav ulaznih vrata KBE 88 više nego zadovoljava trenutačne sigurnosne zahtjeve. Klase otpora RC 2 vrlo lako se ostvaruju sustavom vrata KBE 88 Standrad . U današnjem svijetu, međutim, ulazna vrata ne samo da moraju štititi dom od provalnika, već i pridonijeti energetskoj učinkovitosti kuće – a i ovdje se možete osloniti na KBE. 

Ulazna vrata 88 vrlo su učinkovita i jedinstvena u toplinskoj izolaciji zbog višestrukih razina brtvljenja, inteligentne komorne konstrukcije, statičkih čelika, kutnih konektora za zavarivanje i toplinski odvojenog praga. Cijela stvar može kombinirati sa suvremenom pristupačnošću i impresivnim veličinama krila do 1200 x 2400 mm. Sveobuhvatni paket zaokružuje beskompromisni stupanj individualne slobode dizajna. Bilo da se radi o različitim drvenim konstrukcijama, običnim ili metalik bojama, raznim funkcionalnim / ukrasnim staklima, panelima ulaznih vrata ili raznim dodacima – izbor je vaš! Sve u svemu, PVC sustav KBE 88 Standard koji se savršeno uklapa u današnji svijet i ne ostavlja ništa više za poželjeti.