Ako trebate svojstva kao što su najviša kvaliteta, zadržavanje vrijednosti, najbolja moguća toplinska izolacija i sigurnost prozorskih profila, tada donosite ispravnu odluku odabirom sustava prozora i vrata KBE 88 AluClip i AluClip Pro. 

Značajke kao što su inteligentna modularnost i moderna tehnologija nadogradnje zadovoljavaju sve zahtjeve. Ovaj cjelokupni paket zaokružen je elegantnim i privlačnim oblikovanjem. 

Sustav KBE 88 AluClip i Alu Clip Pro svoje ime duguje zanimljivoj posebnoj značajki: kombinaciji inovativnog sustava plastičnih profila s aluminijskom oplatom. Stoga je profil impresivan i učinkovit na dva načina. 

Osnovna svojstva PVC plastike daju optimalne vrijednosti zvučne i toplinske izolacije. Karakter aluminijskih obloga montiranih izvana odražava se u njihovoj visokoj stabilnosti i otpornosti na vremenske uvjete. Udobnost boravka u zatvorenom prostoru stvorena na ovaj način posljedica je te kombinacije. Po pitanju dizajna postoje samo prednosti za naše kupce jer je vrlo lako proizvesti aluminijske obloge sa širokim rasponom RAL nijansi ili posebnim procesima završne obrade kao što su anodising i praškasti premaz te ih tako prilagoditi osobnim željama kupaca. Ekološka osviještenost nam je vrlo važna. Mogućnost recikliranja cijelog prozora i mogućnost ponovne uporabe kao sirovine u ciklusu materijala od velike je važnosti. U sklopu programa VinylPlus, KBE se svjesno posvetio održivom recikliranju na dobrovoljnoj osnovi. Uz KBE 88 AluClip i Alu clip Pro ulažete u visoku udobnost življenja, dizajn, održivost, a time i u budućnosti.