KBE 88 je sustav prozora i vrata budućnosti. Postavlja nove standarde u kvaliteti, toplinskoj izolaciji, sigurnosti i oblikovanju. Zbog svoje modularnosti i inovativnih tehnologiji nadogradnje, središnji brtveni sustav ostavlja dovoljno prostora za individualnost. 

KBE 88 ima novi, visoko izolacijski 7-komorni središnji brtveni sustav i maksimalno dimenzionirana čelična pojačanja koja su usmjerena na poboljšanje stabilnosti. 

Rezultat: čak i u standardnoj verziji s 48 mm debelim trostrukim ostakljenjem, novi sustav postiže zahtjevnu toplinsku izolaciju za pasivne kuće. 

Tvorničko pjenjenje profilnih komora ili punjenje umetcima potrebno je samo ako je postoji potreba za još niže vrijednosti toplinske izolacije. KBE 88 nudi maksimalnu slobodu dizajna kroz širok raspon folija u boji, aluminijskih obloga, širina profila je jednostavna za čišćenje i stabilana. Zahvaljujući inteligentnom dizajnu, KBE 88 može biti opremljen najsuvremenijim funkcionalnim staklom – za posebno velika prozorska područja i solarne dobitke. 

Nova generacija profila također nudi učinkovita rješenja i još bolje vrijednosti kada je riječ o provali i zvučnoj izolaciji. Sve u svemu, sustav prozora i vrata koji ne čini kompromise u smislu toplinske izolacije, stabilnosti, mogućnosti oblikovanje, zvučne izolacije te zaštite od provale. Dok drugi prozorski sustavi moraju prihvatiti nedostatke kao što su ojačanja staklenih vlakana i slabe čelične armature , koje izravno utječu na obradivost i stabilnost, KBE 88 svojim inovativnim dizajnom i izvanrednim vrhunskim vrijednostima ulijeva povjerenje.