Moderni sustavi podizno-kliznih stijena su vrhunac arhitekture u svakoj zgradi. Svojim velikim staklenim površinama otvaraju prostorije i prenose osjećaj širine i slobode. Rezultat su veliki svjetlošću preplavljeni životni prostori koji život čine ugodnijim. KBE PremiDoor 76 utjelovljuje sve ove prednosti čime se izdvaja od konkurentskih proizvoda. S vrijednostima toplinske izolacije od Uf = 1,4 W / (m²K), podizno-klizne stijene uklapaju se u high-end prostor. Inovativne staklene falcane brtve, dobro promišljen sustav brtvljenja i posebno čvrsto središnje zaključavanje stvaraju sustav koji je bez premca među sustavima konstrukcija dubine od 76 mm.

Dizajn u ravnini impresionira vrlo tankim profilom ostavljajući time više prostora za impresivne staklene površine. Širina lica krila je samo 100 mm. U inteligentnoj petokomornoj konstrukciji bez problema se mogu koristiti stakla debljine od 16 do 50 mm. Pojedinačni elementi PremiDoor 76 mogu se izraditi do 2,6 m visine i maksimalne širine od 6,5 metara. To znači impresivnu maksimalnu ukupnu površinu od 16,90 m² – po elementu.

Podizno-klizne stijene KBE ne samo da se mogu prilagoditi po veličini prema strukturnim uvjetima, već i individualizirati u boji. Standard je svakako klasična bijela boja ali se udio drugih boja svake godine povećava. Stoga je na raspolaganju bezbroj različitih metalik varijanti boja, boja drveta ili druga boja prema vlastitom odabiru.